Om oss

Om oss

Alphaglobe Logistics AB

Alphaglobe Logistics AB – Ett svenskt privatägt transport- och logistikföretag med huvudkontor nära Stockholm-Arlanda flygplats.

Alphaglobe Logistics grundades 2013 och vi som arbetar här har tillsammans mer än 100 års samlad erfarenhet utav transport och logistik. Vi har alla olika specialistkompetenser vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder och partners en komplett fraktkedja.

Med tillgång till åkeri och terminal kan vi ordna en skräddarsydd dörr-till-dörr-lösning.

Vårt huvudfokus är sjö-, flyg-, järnväg- och vägtransporter över hela världen. Vi ordnar och samordnar transporter var och när de behövs. För oss är det viktigt att ha ett nära samarbete med våra kunder och partners där alla känner sig delaktiga och trygga. Vi ser alltid till att ge så kostnadseffektiva lösningar som möjligt utifrån behov och önskemål.

Vi är medlemmar i 3 stora internationella agentnätverk som gör det möjligt för oss att välja den bästa partnern för varje unik transport i respektive land. Det gör det också möjligt för oss att hantera alla olika typer av transporter oavsett storlek, destination eller leveransvillkor.

Vårt mål är att vara ditt val när du behöver en högkvalitativ logistiktjänstleverantör.

DÖRR-TILL-DÖRR LÖSNINGAR ANPASSADE FÖR DINA BEHOV